If you enjoy our forum, why not join us? :) Login removes all the ads too! Click here to register in a few simple steps

Login to remove this ad | Register Here
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Some network changes and I need your feedback
#1
Hi guys

I've been getting quite a few complaints recently regarding users getting random warning saying "your accounts is banned".
I actually witnessed this myself during my last trip abroad on my own account despite being a moderator. The issue was intermittent and it was resolved by using a different internet network.

I am not going into detail why this might be, but my guess is Cloudflare our forum was using. I am going to turn it off from today and see if we still get this error.

The downside might be a slower website, but we might not even notice it since we are only a small website. Please could you let me know if you find the forum any slower. Smile
Don't be a LOS'er, be a FPV'er :) -- Blog - Facebook - Instagram - Twitter - Google Plus
[-] The following 3 users Like Oscar's post:
  • sloscotty, Carl.Vegas, sirdude
#2
I for one, have never had the problem, but really appreciate your efforts to make this site as enjoyable as it is....you've been very successful doing that. Thanks Oscar!
"Damn the torpedoes!!!  Full speed ahead!!!"
[-] The following 1 user Likes sirdude's post:
  • Tom BD Bad
Reply
#3
unless the underlying server is spotty or has issues you'll probably be fine Smile I'm definitely on often enough that if there is a difference I'll be able to tell and I'll let you know either way.
carl.vegas
Current Quads: Operational: Bumble Bee, tehStein, Diatone GT2 200, Slightly modified Vortex 250 
Reply
Login to remove this ad | Register Here
#4
It's always nice to find yourself banned from your own forum! Big Grin

No slowdowns noticed here, but maybe you didn't make the change yet?
[-] The following 1 user Likes unseen's post:
  • Carl.Vegas
Reply
#5
(26-Sep-2017, 11:20 AM)sirdude Wrote: I for one, have never had the problem, but really appreciate your efforts to make this site as enjoyable as it is....you've been very successful doing that. Thanks Oscar!

(26-Sep-2017, 12:13 PM)Carl.Vegas Wrote: unless the underlying server is spotty or has issues you'll probably be fine Smile I'm definitely on often enough that if there is a difference I'll be able to tell and I'll let you know either way.

Thank you guys Smile

(26-Sep-2017, 12:47 PM)unseen Wrote: It's always nice to find yourself banned from your own forum! Big Grin

No slowdowns noticed here, but maybe you didn't make the change yet?

I simply "paused" it for now, haven't changed nameservers yet Smile
Don't be a LOS'er, be a FPV'er :) -- Blog - Facebook - Instagram - Twitter - Google Plus
Reply
#6
Still works like a charm on different networks.

BTW, I never had an issue with the banned message, just sometimes got "this message is for moderators only" on home page.
Find me on Youtube and Instagram. I currently fly: NOX5, NOX5RAirblade Assault 130 and drive a scrap RC car
Reply
Login to remove this ad | Register Here
#7
I can see I'm connecting directly to the server at bluehost.com now. Had a little pause posting a message earlier today, but otherwise, performance seems good.

Is the site on a dedicated server?
Reply
#8
Didnt notice anything, more than fast enough for a forum.
Check out my videos @ http://www.youtube.com/Marcelfint and let me know what you think!
Reply
#9
First 24hrs=No noticeable difference for me. Also no errors (Which I only state because I think that's the goal of the change)
carl.vegas
Current Quads: Operational: Bumble Bee, tehStein, Diatone GT2 200, Slightly modified Vortex 250 
Reply
Login to remove this ad | Register Here
#10
Maybe I was the only, but I have been "banned" many times on different computers including mobile, and on different network. One computer will work and another will not on the same network.

One other interesting issue I had in the past, I rarely get emails notifications for post replies. Suddenly, the last few days, I am actually getting them when people reply.
Reply
#11
No problems for me, I just used 3 different networks and devices in the last 24 hrs all running quick and smooth.
Windless fields and smokeless builds
Reply
#12
Never had any issues. Thumbs Up
[-] The following 1 user Likes fftunes's post:
  • sloscotty
Reply
Login to remove this ad | Register Here
#13
More than a week later zero problems for me BTW. Seems just as responsive as ever and I didn't get banned before or after the change Smile
carl.vegas
Current Quads: Operational: Bumble Bee, tehStein, Diatone GT2 200, Slightly modified Vortex 250 
Reply
#14
I have not had the issue for a few weeks, maybe it is resolved?
OMG, no one told me it would be this fun!  Addicted :)
[-] The following 1 user Likes kaitylynn's post:
  • Carl.Vegas
Reply
#15
I had a few "502 - Bad gateway" errors just now.
Reply
Login to remove this ad | Register Here