If you enjoy our forum, why not join us? :) Login removes all the ads too! Click here to register in a few simple steps

Login to remove this ad | Register Here
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naze32 issue
#1
When I plug is my Battery into my quad copter, my Naze32 flight controller makes these weird sounds(distorted boot up sound followed by a high pitched buzzer sound;however, I do not have a buzzer anywhere on the quad)and flashes in random patterns. In regular cases, all four motors would play a tune, but this is not the case in my current situation. Is the possible issue low battery voltage?

I can try to pm a video if it's needed to help diagnose the issur
#2
If you think that's the problem then the first step would be to check the voltage, if it's low charge it and try again......
"Damn the torpedoes!!!  Full speed ahead!!!"
Reply
#3
The only sound I ever hear is from the motors making that buzzing sound on startup, but that's not your case is it? You hear it straight from the FC?
Reply
Login to remove this ad | Register Here
#4
If this is your first time plugging it all in you might want to make sure nothing is arcing and that all the positive and negative cables are running correctly. You shouldn't hear any noise for a Naze32 when you plug in a lipo, just the ESCs/Motors.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Connecting HK-TR6A V2 Receiver to Naze32 Afroflight rev6 Nazty 3 29 9 minutes ago
Last Post: sloscotty
  Naze32 + PPM (Radiolink AT9) flabombarda 17 295 01-May-2017, 08:32 AM
Last Post: unseen
  Naze 32 connecting issue chamud 1 63 30-Apr-2017, 10:48 PM
Last Post: trojanGoat
  Help needed to setup Naze32 for hovering (barometer) flabombarda 12 223 30-Apr-2017, 08:03 AM
Last Post: unseen
  Blackbox Naze32 rev5 + Onboard flash flabombarda 7 155 30-Apr-2017, 02:54 AM
Last Post: flabombarda